Avstemming

Frist for avstemming er 25.januar!


LASSE SUNDT TANGEN 23 år, VIKERSUND IF

Lasse har spilt fotball i klubben fra han var 6 år og er nå en aktiv dommer og trener og er med å arrangere Tine fotballskole. Han har vært pådriver til oppstart av trening for et damelag med 28 spillere og er trenerkoordinator for 5-er og 7-er fotball. Lasse er en god ambassadør for Vikersund IF.

 

 

KINE-CELINE KRISTOFFERSEN 21 år, HOKKSUND TURNFORENING

Kine utviser et stort engasjement og ansvar og sitter i dag som leder i Hokksund Turnforening. Hun har treneransvaret for flere partier i apparat, dans og gym. Hun er en reflektert og moden person og et flott forbilde for de aktive turnerne med sitt positive og blide vesen.

 

 

 

STIAN HOOGERMAN ANDRESEN 22 år, GLASSVERKET IF

Stian er dommerkoordinator, trener for flere lag og sportslig leder av fotballgruppa. Han er med på å arrangere Drammenscup og har gått i bresjen for ny kiosk ved fotballbanen. Seniorlaget som han trener, har i år blitt kretsmestere og rykker overlegent opp i 5. divisjon. Sin unge alder til tross, Stian gir alt for klubben i sitt hjerte.

 

 

 

OLE-JACOB BORCH 22 år, ROS IL

Ole-Jacob er en engasjert trener for gutter 03 i håndball, i tillegg til at han selv spiller aktivt. Han stiller alltid opp for håndballen og ser kvalitetene hos hver enkelt spiller. Han gir gode råd og støtte, inspirerer og motiverer. Et flott forbilde og en verdig kandidat til årets ildsjel. Han gir gode råd og støtte, inspirerer og motiverer og er et flott forbilde.

 

 

ØIVIND LUNDESTAD 24 år, KONGSBERG MINERS

Øivind bidrar til at skoleelever fra 14-17 år får ukentlig trening. Han jobber med sponsorer, er trener for U19-laget, og spiller selv i toppserien i norsk basket. Han har bistått med ny hjemmeside, og utvikling av app`en “Kongsberg Miners”. Øivind bidrar sterkt til klubbens utvikling og er en skikkelig ildsjel.

Comments are closed.