Idrettens festaften

Idrettens Festaften arrangeres fredag 5.februar 2016

Idrettens Festaften er arenaen hvor vi gjør stas på menneskene i og bak idretten. Her hedrer vi Buskeruds idrettspersonligheter for prestasjonene deres i årets som var.

Arrangementet avholdes i ærverdige Drammens Teater. Med prisutdeling, sceneshow, livemusikk og humoristiske innslag, er Idrettens Festaften garantert god underholdning.

Det er Buskerud Idrettskrets, Sparebanken Øst og Drammens Tidende som samarbeider om arrangementet, Idrettens Festaften og som står samlet om prisen “Årets Ildsjel”.

Prisen Årets ildsjel Buskerud som deles ut på Idrettens Festaften i februar får i 2016 en ung vinner. Norge arrangerer Ungdoms-OL i februar og derfor vil vi rette søkelyset på det ungdommelige engasjemenet som finnes i Idretts-Norge. Derfor skal prsien “Årets Ildsjel” gå til en frivillig under 26 år.

Bakgrunnen for å arrangere denne festaftenen, var at de tre samarbeidspartnerne alle hadde etablerte tradisjoner for å dele ut priser til idrettsutøvere. Vi ble derfor enige om å lage en samlet, verdig og gallapreget kveld i forbindelse med prisutdelingene. Mange verdige og flotte representanter for Buskerud-idretten har på denne måten blitt løftet fram og fått sin fortjente heder og ære. Se liste over tidligere vinnere her.

Prisutdelingene bindes sammen med underholdning av lokale krefter fra bl.a. St. Hallvard videregående skole, og forestillingen knyttes sammen av dyktige konferansierer med god idrettslig bakgrunn.

Følgende priser deles ut under Idrettens Festaften:
Årets ildsjel
Idrettsstipend fra Sparebanken Øst
Buskerud Idrettskrets sin innsatspremie
Årets idrettsnavn

.

Comments are closed.